Fiske

Saltstraumen er et verdenskjent fiskeeldorado for havfiske med rike forekomster av bl.a. sei, torsk, steinbit og kveite.

Sei er spesialiteten, og verdens største sei tatt på stang (22,7 kg) er fisket i Saltstraumen. Et opphold i Saltstraumen byr på en rekke aktiviteter og opplevelser. Dersom du ønsker å fiske, kan du enten fiske fra land eller gå ut med båt.

Camp Saltstraumen - Elvegård er en meget populær fiskecamp. Det kommer fiskere, dykkere og andre turister fra hele verden. Ca 200.000 turister besøker saltstraumen vært år.

Ca 5 min fra campingplassen kommer dere til flere av de beste fiskeplassene i Saltstraumen, og er dere interessert i straumen ser dere den best ved brua. Spaserturen dit er på ca 700 meter. Her er det store muligheter på stor fisk. I fjor fikk en tysk turist en torsk på ca 23 kg og en dansk turist en sei på 18 kg.

Ønsker du å leie båt er det muligheter for det.

Dette er et eldorado område for de som er glad i natur områder. Ønsker man å dykke så er dette riktig plass. Dykker-undervisning foregår i dette området, med utstyr eller snorkling.

Saltstraumen er et verdenskjent fiskeeldorado for havfiske