Camp Saltstraumen - Elvegård

Camp Saltstraumen Elvegård er en 2-stjerners campingplass som ligger ved sjøen på Straumøya - like i nærheten av Saltstraumen. De som driver plassen er en familie på 5 personer som selv er gamle campere med mange turer nordover bak seg. I 2018 kom plassen for salg, og da var dette midt i blinken for familien.

Campingplassen har vært en populær plass i over 30 år mye på grunn av fiske og tilgjengeligheten til havet, så er dere glad i natur er dette en flott plass for dere. Mange som kommer hit blir  noen uker da de trives veldig godt hos oss.

Vi kan tilby en fantastisk plass med sjø, natur og fjellomgivelser med store dyre- og fiskeområder. Her får man kveite, torsk, sei, sjøøret og laks for å nevne noe.

På eiendommen finnes både campingplass og hytter for utleie, og det er flotte fiskeplasser i nærområdet. Fra Camp Saltstraumen Elvegård har man nydelig utsikt over Saltenfjorden samt deler av Børsvasstindene.

Camp Saltstraumen Elvegård ligger 30 km sørøst for Bodø sentrum, og 33 km sørøst for Bodø Lufthavn. I nærområdet finnes flott turterreng for hele familien, og avstanden til nærmeste dagligvarebutikk er 700 meter. Saltstraumen er berømt for sin sterke tidevannsstrøm, og stedet er populært for aktiviteter som sjøfiske, havørnsafari og dykking. Saltstraumen Museum ligger 2 km unna.

Camp Saltstraumen Elvegård
Camp Saltstraumen Elvegård